Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Åskledning

Som åskledning genom mina ben
Som elektricitet på regnbågsfärg
Som blodkärl som vill synas
Som kvantitet på packeterat ljud
Som glada trumljud som hjärtat fångar upp
Som en groda slukar en fluga med sin tunga i ett nafs
Som en sol som bränner genom fönsterglas
Som en kärlek lika overklig som öknen
Fångad

av svalkande oas




Fri vers (Fri form) av Elementary
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-05 16:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt fångat
2018-08-14

  morgonstjärna VIP
så otrolig liknelse
trevligt att du är här

välkommen

2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Elementary
Elementary