Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säg får jag Fader?!

jag tog mig rätten

 Nu är jag hel å glad,

tack käre far 

jag känner lycka,

Vad har du gjort

med mig?

Jag bad ju bara

Fader vår!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-05 16:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En verksam bön vå Fader lärde oss!
2019-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om tron som bär och lyfter!
2018-08-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd ton i din trosvissa dikt!
2018-08-06

    ej medlem längre
Så fint!
2018-08-05

  Viksten
Fin känsla för nåden
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy