Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Natur 19 (tanka)

Den ljumma vinden
Blad darrar av rörelse
trädets grenar smeks

Vinden och trädet känner
varandras djupa essens




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-05 17:00



Bookmark and Share


  Viksten
Utsökt mix av text och bild
Känner symbiosen mellan
vinden och trädet
Elegant
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel