Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skummande kärlek

Vågorna böljar i sakta mak
närmar sig stranden med ökad fart
reser sig upp i våldsam erektion
kastar sig skummande upp på land
fångar Afrodite på kärlekens strand

Vågen dör sakta ut
dess kraft är slut
men havets eviga kärleks sång
upprepas gång på gång




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-05 18:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Snyggt

jag var ut och filmade vågor idag
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP