Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Franz betraktelse från position 69 (Paris 1942)

Jag ligger här med huvudet mellan dina lår. Tungspetsen söker sig in mot fukten. Där nere har dina läppar redan omslutit mig.

Vi glömmer kriget därute. Vi glömmer alla våra döda. Vi glömmer att vi är på olika sidor.

Du är en fin dam som inte gör sånt här. För en timme sedan spottade du mig i ansiktet och sa att du hatade mig. Det gör det hela så mycket mer eggande, för både dig och mig.

Vi är djur, visst. Men det är också kärlek. Du öppnar upp för mig för en stund, du öppnar alla dina portar och fördämningar. Det är ett stort förtroende.

Jag tar ett fast tag om dina skinkor och slickar dig med tacksamhet. Jag tar in allt, hur du luktar och hur du känns. Min tunga är min sensor, min magiska stav, som avtäcker din kropps dolda landskap.

Och där nere tar du mig rytmiskt mot extasen, som jag med allt större möda försöker hålla tillbaka.

Det är med lättnad jag känner hur hela du spritter till och drar ihop dig. I nästa ögonblick exploderar jag i din mun.

Åh, min dam. Jag önskar så att vårt krig bestod av sådana explosioner.




Fri vers (Prosapoesi) av Mr Ancistrus
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-05 18:22



Bookmark and Share


  Mr Ancistrus
Men jag tycker samtidigt att det är en utmärkt tolkning att det är en hyllning till freden och lusten! Ofta tror jag att kropparna språk är sannare än ordens...
2018-08-06

  Mr Ancistrus
Tack för uppskattande ord! Det var visst vanligt under ockupationen att franska kvinnor spelade dubbelt och inledde relationer med tyska officerare, för att skydda nära och kära. Särskilt om dessa hade judiskt påbrå. Kanske något som kan tillföra en dimension till texten och den (kanske) ganska självupptagna och kåtajagpersonen.
2018-08-06

  Gunnar Hilén VIP
Galet skön. För freden ! Och lustan !
2018-08-05

    ej medlem längre
En ypperlig text som borde ge dig ett erkännande - mer än vad texten berättar!
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Mr Ancistrus
Mr Ancistrus