Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förändringen av Jesu Kristi ansikte firas den 6 augusti, betraktas som gränsen mellan sommaren och hösten.


En sommardags mysterium.

 

 

 

 

På en underbar söndag är eftermiddagen den femte augusti efter regn.

Solen, en äkta diamant av högsta kvaliteten

Paloma duvor lattja, visslande till varandra från diverse håll i Stockholm. 

Gräsmattan blev grönt smaragd bara på två dagar regn,

Bromma flygplanet lyfter i tid mot blå horisont.

 Tack Gud för en söndag eftermiddag utan liknelser av skönhet.

Min plikt är utförd med glans och berömmelser efter en hårdprovad vinter, vår och sommarperioden

Idag ingen annan dag är jämförbart och påkommen som denna, vi ses på valvakan.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-05 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP