Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasisternas förkrymta hjärnor

Rasisters förkrympta hjärnor
utgör ett problem
för var och en
som har sin hjärna kvar
och ett hjärta har

Att stoppa deras framfart
måste snarast till
ingen får sitta still
passiviteten är ett ok
och inget för en klok

Ut och demonstrera skräna skrik
här hjälper ingen retorik
förbjud dom omedelbart
stoppa deras framfart
om dom visar sig på gatorna
släng in dom i fängelserna

Snällpratarna kan slänga sig i väggen
dom tar inte kål på dräggen
socialtanten må ursäkta
men min ilska är äkta
det måste bli ett slut
för det behövs det kraft och krut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-05 19:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Håller med Gunnar här nedanför. Mycket ilska och aggression bland dessa i extremhögern.
En talande text. ord och inga visor.
2018-08-09

  gunnnar nylund VIP
Dessa s.k. rasister är oftast besvikna
på sig själva och måste ta ut sin ilska
på någon som har svårt att försvara sig. De känner sig tuffa när de kan
mobba å terrorisera i brist på ett
eget bättre självförtroende.
Ack ja!
2018-08-06

  Viksten
En finfin och alldeles
förbannat angelägen text
2018-08-05

  Kungskobran VIP
Som jag skrivit tidigare
den största fördomen är att inbilla sig att man inte har några fördomar men därifrån till rasism är ett långt steg, att människor är avvaktande och även har en viss misstänksamhet mot sådana som dom inte känner till är inte så konstigt i vår egocentriska värld.
Det är inte rasism.

2018-08-05

    Sefarge VIP
Några lediga gamla mental
Sjukhus eller överblivna
Flykting förläggningar
Till dem? Eller kanske
Säkrast med enkelbiljett
Till Ryssland eller till Saudi
Där de bäst hör hemma?
2018-08-05

  Cikoria Blå VIP
Håller med dig!

2018-08-05

  Fulbergarn
Bra talat och bra rimmat och bra skaldat!

Skriver under!
2018-08-05

  Öknens Ros VIP
Kan det ses som nåt positivt att rasisterna öppet visar sina åsikter, medan smygrasismen går vid deras sida?
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP