Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Priset som en man betalar..


Mannens och Feminismen

48 olika bindor och tamponger
Men inget rakvatten

Jämlikheten i hygien
Så det förslår

Chochad och arg
Vände han sin klack

Och spatserade ut
Inte en pinal i hyllan

Bara massa mus atrapper
Men inget för en nyrakad mus-tach

En man vill dofta men får
Ej bada sin nuna med citrus esens

Tjejen i ICA kassan var kass
Hon kastade sitt hår

Och sa du ska lukta som en man
Kassera citrus aromen ingen vill

Ändå lukta Citron
Det surt och gult

Mannen tittar kassörskan i ögat
Uttryckligen och bestämt

Jag säljer glass och måste lukta Citron
Annars blir kassan kass





Övriga genrer (Satir) av Federico Romano VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-05 19:51



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
ha ha ha
2018-08-10

  Lars Hedlin
Väl skriftat!
2018-08-08

  Annie b'larsson VIP
Jag kan förklara varför det finns olika storlekar på bindor och trosskydd. Men jag tror jag lämnar det till din fantasi. Sen förstår jag inte riktigt din klagan. Det finns massor med rakvatten av lika sorter, tvålar, dofter, hårprodukter och annat som doftar gott på hyllan: FÖR MÄN!

2018-08-05

    Sefarge VIP
Känner en pensionär
Som gick in till parfym
Butik o frågade efter
Något som luktade klor
Expedittjejen frågade
Häpet varför
Då svarade han förläget
Att han skulle ut o dansa
Och ville damerna skulle
Tro att han hade swimmingpool
Men den aromen passar väl ej dej?
;)
2018-08-05

  ResenärGenomLivet VIP
Av vissa saker finns det mycket att välja och av annat nästan ingenting, så jag kan förstå din frustration...
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP