Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommar

Är det sista gången
sista kvällen
sista!
som jag
får känna
sommarvärmen
hettan
strömma
ur min kropp
denna långa
enorma värmebölja
skölja genom mig och
mitt sinne
så het att
när jag lägger
mina fingrar över
mitt kön
har det utan
upphetsning
redan varit blött
så mycket längtan
min kropp
burit
av saknad
efter dig
denna sommar
har hållit
vad den lovat




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-05 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtansfull och fin text..
2018-11-06

  morgonstjärna VIP
var mycket längtan i denna .
2018-08-05

  Fulbergarn
oh, ja vad skönt det varit
runt bygden jag har farit
sökt svalka i var sjö
ej dags att säga adjö
till denna sommar
för den har
några fina dagar
kvar
2018-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Ja, låt oss hoppas att värmeböljan ALDRIG kommer tillbaka. Jag hatade den.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP