Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 dagar

Tre veckor och tre dagar
Minnet bleknar men ändå inte
Dagarna fylls med innehåll
Men när jag ger efter så gräver, bränner, saknaden och längtan ett hål i min mage
Tårarna börjar bränna
Det är så svårt att tro på känslan när känslan inte får tid och utrymme att växa
Fast forward till framtiden är vad jag vill
Lilla Örnflickan har svårt med tålamod och väntan
Hon vill nu, nu, nu, nära, nära, nära
Stora Örnflickan får trösta
Håll ut.
I sinom tid. I sinom tid.




Fri vers av Örnflickan
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-05 22:06



Bookmark and Share


  Livet1
Känns igen mig.
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Örnflickan