Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nötta själar

Somliga kämpar
med näbbar och klor
ty visst är det så viktigt
vad andra de tror
Somliga glömde
när dagarna gick
att det räckte gott
med allt som de fick
Somliga somnar
med kroppen så trött
ty när det glöms
vad som är viktigt
blir själen lätt nött.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-05 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP