Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte va vuxen jag vill va på festival

visdom:
alla bra kvällar börjar med rosa
vin neon fuskpäls p-piller himmel

jag har fastnat i dekadens och aftondans i rasslebygdskogen
börjar bli varm pratar högre orden blir rundare suddigare och från och med idag börjar en livslång fylla

neonpojkar bjuder på gas vin och sitt hjärta
glittersystrar kysser varann där det gör ont
serverar öl till markoolio leker vuxen leker snubbe
andas ballonger kroppen domnar bort och jag kan inte sluta skratta
baby kom tillbaka jag vill tända din cigg
ge mig allt som gör ont på dig
vi skriver våra namn i neon låtsas gilla trance
du kör moppe full och tjackar med nån som är kär i dig som inte är jag
vi kommunicerar genom att leta adrenalin och sånt som är farligt så vi äntligen ser varandra
skriver en bok i mitt huvud och jag fastnar i rosa laser till klockan 09 nästa dygn men det är liksom inte min kropp som ramlar överallt nä jag är åskådare till första utkastet av ett skitkass film min kropp spelar huvudrollen och allt flyter bara ihop som om någon spillt kaffe och pastellfärger över manus

har slutat försöka bli bra på livet
forever dålig på vardag men duktig på fest som krunis säger
jag är gjord för helgen och helgen är gjord för mig
kanske för jag föddes en lördag
jag äger alla lördagar
min hud hålls ihop av kickar

dokudikter
visdom:
lev snabbt
dö ung







Fri vers av glitterflicka
Läst 366 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-06 01:36



Bookmark and Share


    Bo Malte
vem vill inte det...
2019-01-28

  Hopplös själ
Normalt hade jag sagt lev och gläds åt livet.

Nu rinner istället en tår.

Kanske borde jag vara tyst.

Jag smyger undan och hoppaspå bättre dagar.
2018-08-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar festivaler.
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka