Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelhet

 

Att vara enkel i
all enkelhet
ger livet
dess mustighet


Inte krångla
för att söka kvitto
på mångsidighet


Det behövs mod
att vara enkel i
all enkelhet




Fri vers av EmiRa
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-11 23:24



Bookmark and Share


  Nattis83
Ja så är det faktiskt, bra tänkt, fint skrivet /Natalie
2006-06-22

    Stella Stol
Mitt hjärta pulserar i takt med dina ord
2006-06-15

  Mangal VIP
Det kändes igen! Hur många gånger har jag inte velat haft en kvitto?! Fint skrivet, bra fångat och skönt med mod!
2006-06-15

  Janis Karlsson
Bra skrivet! Har alltid undrat varför det enkla ska vara det svåra, visst är det underligt!?

/ Janis
2006-06-12
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa