Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DATINGSIJTEN POETER.SE ELLER GÖKBOET.SE

Han tog bort applådfunktionen,
för han ansåg applåderna var
falska utan läsningar.

Han raderade alla sina skrivar-
vänner,då han ansåg att vänner
är en privatsak,som av integri-
tetsmässiga skäl inte bör offent-
liggöras.

Att följa någon dolt kan verka
överflödigt,för den som,
har fullt upp med att följa sig
själv.

Det händer att medlemmar
emot sin vilja blir förföljda
också,av människor utan eget
liv som söker ta sig in i någon
annans för att stjäla,och där
kommer blockeringsmöjlig-
heten väl till pass.

Man kan också ta bort kommen-
tarsfältet,om det visar sig att de
flesta inte förstått hur man
kommenterar en text.

I privata meddelanden är det
alltför många oanständiga er-
bjudanden,och förtal av med-
lemmar,som gör att man helst
vill stänga ned den funktionen
också.

Alltför utlämnande utställningar
med foton mm,bör hållas privat
och endast förevisas för dem det
angår,eftersom foton riskerar
hamna på fel platser i nätet.

Ofta finna man att många
förväxlat poeter.se med en
datingsite och i vissa fall
porrsite,som verkar vara
full av hungriga hjärtan
och drypande kön af lusta.

Gökboet.se är ett mer
lämpligt namn än poeter.se
om ni ursäktar.



*






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 417 gånger
Publicerad 2018-08-06 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP