Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om hur vi mänskor kan förstärka eller släcka varandra... Lånad bild från nätet


Som droppar

 

Är vi inte alla som droppar

på väg mot havet

för att uppslukas

ihopsmälta med de andra

i detta oändliga

 

Men droppar skapar vattenringar 

som ibland förstärker

ibland släcker varandra




Fri vers av Siggesdotter
Läst 494 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-06 07:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om din text mycket!
2018-08-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket tänkvärt och bra skrivet...
2018-08-07

  walborg
Helt underbar ordbild och lämplig bild därtill
2018-08-06

  Maria Sundelin VIP
I en helhet finns många nyanser som tillsammans ger en fin bild
Kramar
2018-08-06

    ej medlem längre
Tänkvärda ord!

"Ingen lever för sig själv och ingen dör för sig själv..." Förhoppningsvis inte "släcka" någon utan hellre vara någon till hjälp.


2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter