Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara sorg och tårar

Det finns ju inga ord.
Nog måste samhället ha blivit kallt
och arbetsmiljön rå
när poliserna sköt Eric.
En kärleksfull själ utan talförmåga
blir misstagen för en våldsman
med sitt leksaksgevär.
Från tre håll skjuts han ihjäl
och kvar finns bara sorg och tårar.
Det finns ju inga ord,
inga begripliga svar.




Fri vers av Feminaz
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-06 13:52



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ja, usch så tragiskt.
2018-08-07

  Valter Örn VIP
Man kan ju undra hur det är ställt med polisen utbildning i att utläsa kroppsspråk och attityder.
2018-08-07

  Marita Ohlquist VIP
Hur kunde det bli så fel?

2018-08-06

    ej medlem längre
Ja det är ofattbart! Inget är sig likt längre.
2018-08-06

  Cikoria Blå VIP
Så tragiskt.
Bra diktat om ledsenheten vi alla känner inför denna hemska skjutning
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz