Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En drömsenruysvit


Mannen & mänskan, maten & medeltiden

 

mannen som sökte

plånbok under järnsoffan

hittade bråte

 

mänskan som inte

betalade räkningar

fann gamla bilder

 

mänskan som gick i

mannens manchesterbyxor

droppade klorrent

 

*

 

isberg av sallad

ris köttbullar jordgubbar

lucia var guide

 

medeltidssömnad

runtom karusellbordet

sedan i lönnrum

 

mantlar till alla

sandaler till flickorna

dunken som läckte

 

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-06 09:08



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Stilfullt hur det som börjar med 'mannen' slutar med 'mantlar', och hur det som slutar med 'läckte' börjar med 'sökte'...

Känns också som ett par senruys tillkommit i denna text sedan jag läste senast?!

2018-08-16

  lodjuret/seglare VIP
När nu isens kyla smälte, vem blev dagen hjälta/hjälte, vem bestämmer lekens regel, sätter äventyret på det segel, livet som roande just välte?
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X