Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12/Tankeboken

 

Mina ord är den Jag är

Dina ord är den Du är

Vi är de Vi är




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-06 09:23



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Alla unika!
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP