Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24/Affirmationsboken

 

Jag älskar mitt

positiva liv




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-06 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP