Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild. Lite ändring av en gammal tidigare utlagd text, då Clara kom förbi och ville vara med på bild.


Sigge, inte störst men tuffast

 

Liten blir stor

fortare än man tror

Stor som jättarna Brum

och Chippen

kan jag aldrig bli

inte heller som

jättestora Clara

men vänta bara

matte jag försvarar

stor är inte

alltid starkast

bara så ni vet 

Och när vi busar

är det jag som rusar

fort far jag fram

virvlar upp damm

de kan mig inte fånga

deras ben är för långa

springer i från dem

och så är jag fri




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-06 09:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text! :)
2018-08-08

  Annie b'larsson VIP
Bra rubrik och gullig text. Jamen, man springer med det man har mellan öronen. Klura på den.
2018-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Heja, Sigge!
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP