Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saktat ner

Härligt sommarlov
Går med långsammare steg
Kommer ändå fram

Hunden verkar nöjd med det
Hinner nosa på allt gott




Bunden vers (Tanka) av Terapipoeten
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-06 10:11



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fint och en underbar bild !
2018-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar lugn och harmoni!
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten