Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då...

Då...
stegen lätta!
Då..
glädjen spirande!
Då...
äventyr runt varje hörn!
Då...
mening i allt!
Nu...
Minnen i ultrarapid!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-06 10:40



Bookmark and Share


  Rubus VIP
Tack Marita!
Ingenting jämfört med dina texter och din produktion!
2018-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande text om liv i förändring!
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP