Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur Smöra, från en smörare!

En smörare;
-Hur smörar du?

-Ge exempel, är du snäll!
-Till exempel!
-Har du lyckats någon gång?
-O ja!
-Har du? Eller kan du berätta en historia om det?




Bunden vers av Mim
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-06 12:29



Bookmark and Share


  danne //
Det gick för fort och hamnade på fel plats.
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim