Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmynderi

Det behövs inte fler förmyndarsystem i världen

Det finns allt för många och seglivade redan

Det är sjukt tänkande och förment religiösa

och politiska uppfattningar som ligger bakom




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-06 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP