Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej, Okej

 

Okej Okej,

inte lätt att säga nej

Tänka hit

och tänka dit

det mesta blir skit

Okej, Okej,

jag är ingen

bra tjej

Skriver hit

och skriver dit

det mesta blir skit

Poetissa minsann

kanske litegrann

om jag får bestämma

kanske några ord klämma

så att det blir klämkäckt

du behöver inte

bli så förskräckt

Okej, Okej,  

visst jag hör

att inget berör

Tänka hit

och tänka dit

det mesta blir skit

Okej, Okej,

men pennan den sig rör

ibland vet jag inte

vad den gör

Så det får bli

ord utan pli

Okej, Okej,

jag vet att jag härmar

när jag Okej avskärmar

tog det ifrån Sonja

men jag ändra på Å:nja

så det blev ett O

det får mig att tro

att allt nu är Okej,

så nu tackar jag

och säger Hej

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-06 13:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA ibland så väger vissa ord mer än andra..Mycket bra format och skriftat! kram
2018-08-08

  J-M
Härlig dikt som fick mig att le.
Jag läser den i snabbt tempo. Lite som en Povelramsa; "Allting sitter som snett, alltså. Hjärnan hänger på tvätt, alltså. Inte´n jäkla siffra rätt, alltså. Knäckidinkan duns, Oh, yes" /Povel Ramel. Från Töntiga Therése. (tror jag) Jag minns inte hela, men något sånt, (tror jag)
Hursom; Svängigt! Härligt.
2018-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Själv älskar jag att vägra och att säga nej.
Det är t o m så att jag ibland finner en njutning i det.
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP