Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Priv bildarkiv


NÅGON SOM NÅGON INTE KÄNNER

När någon lämnar information
om att en person utgett sig för
att vara någon hon inte är,
lämnar någon annan information
om att någon som lämnat inform-
ationen om någon som inte är
den hon utgett sig vara,
som falsk information,
eftersom hon är någon som inte
någon känner,
och den enda som kan svara på
vem denne "någon"egentligen är,
är hon själv och inte någon annan.

När någon utger någon för att vara
någon hon inte är,stipuleras detta
i brottsbalken som förtal,medelst
falsk angivelse.


*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 382 gånger
Publicerad 2018-08-06 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP