Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det, som inte vill ge upp

Inte är det när
sorgen
väller
som värst
ur mig

ej heller
när
svartsjukan
härjar

nej verkligen inte då

det är
när jag har
allt under kontroll

när jag bagatelliserar
manipulerar
inbillar mig som

jag måste bli
vaksam

ett litet meddelande
en tanke
en bild

men då är vi fast
eller
ett steg längre ifrån
fria
igen







Fri vers av Livet1 VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-06 15:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
oj det fanns mycket under den här rälsen. hela städer fyllda av minnen
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP