Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tog mina drömmar vägen....

I diskvattnet
I de ständiga
Travarna av
Porslin

I livsmedelsbutiken
Med inköpslista
Snoriga ungar
Som springer runt
Som galna vildar

I all smutstvätt
Som ligger
Utspridda
På golvet
I regnbågens
Alla färger

På jobbet
Med deadlines
Ständiga krav
Totalt oförstående
Chef

I strider med
Partnern
Om vems
Ansvar
Fördelning
Av tid

Sent på kvällen
Somnar vi utmattade
Av alla vardagsrutiner

Utan ett ord
Till varandra
Om var
Våra drömmar

Tog vägen......













Fri vers av Virvelvind
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-06 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind