Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur riktig äkta kärlek känns

 

Som att vara inte långt ifrån att bli FÖRFRYST, och Någon leder dej in i en VARM DUSCH, och sen in i en Bastu. Någon SER dej rakt i ögonen med en Blick, i vilken hela du ryms. Hela ditt liv.
Det råder lugn och ro, mitt i den iskalla stormen av tomt prat och ignorans,
och du kan fullt ut bli den du är.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-06 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP