Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

människans försök
att beskriva kärleken
förminskar de den?




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-06 17:33



Bookmark and Share


  AKT VIP
Nej, de gör den bara till sin egen version.
2018-08-09

    ej medlem längre
Ett ord kan aldrig tala om någots sanna natur.
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP