Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att mogna i torkan

 

Vinden leker med hjärtat

som alldeles fullmoget 

bär på en säregen skörd 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-06 17:35



Bookmark and Share


  Engel
Oj. Jag tror att jag först nu förstår den fulla innebörden av ordet "säregen".
2018-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Vi är alla särpräglade. Förhoppningsvis vågar vi leva ut vår respektive särprägel. Annars krymper vi.
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP