Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett kast (limerick)

En liten opraktisk man från Grums
Sa jag testar nya kastspöt bums
Han läste manual
Men engelskan var skral
Ett kast och spöt försvann med ett plums




Bunden vers (Limerick) av ecel
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-06 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel