Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lämnade mitt arbete en fredag klockan tolv. Jag kom aldrig tillbaka


Jag bara gick

Hans blick var iskall
Han som kallades för chef
Ville knäcka mig.
Då gick jag min väg.
Sa: nu går jag
Och kommer aldrig mer tillbaka.




Fri vers av Betzy
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-06 19:12



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Bra!

Sådär har jag också gjort!
2018-09-01

  Solstrale VIP
Bra våga vägra skit!
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Betzy