Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förundrad när jag såg



de osannolika köerna hos Nordens Mecka svar: filmning pågick
duckade för att undgå fansen
en del gör vad som helst för en skål mat
vad är det som får människor att se enbart det som finns över ytan
när allt det värdefulla finns under

det är ju viktigare att vi får andas frisk luft
lever i glädje och harmoni med våra medvandrare med naturen
och med den andliga världen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-06 19:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nä det gör det aldrig. blir både upprörd och ledsen på de som trampar ned den som fått så mycket aska i håret att den går under av bördan.
2018-08-06

    ej medlem längre
Så sant! Det värdefulla syns inte alla gånger på ytan.
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP