Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtal och klagan

Förtal och klagan 

De själsligt fattigas elixir

...och bibel. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-06 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP