Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Tänk om det här
är chansen jag får

Tänk om du är
den jag tror du kan vara

Tänk om jag måste
ta klivet och hoppa

Tänk om jag fegar ur
och blir stående kvar

Tänk om du ser mig
som någon du kan älska

Tänk om du gjorde det
men nu är ögonblicket förbi

Tänk om vi två
får en framtid tillsammans

Tänk om jag blir lycklig
av att åldras med dig

Tänk om jag bränner
alla broar jag byggt

Tänk om mina nära
kommer hata mig för evigt

Tänk om jag inser
att du inte var värd det

Tänk om jag kunde välja
i stället för att dikta





Bunden vers (Annat versmått) av Leonina
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-06 21:18



Bookmark and Share


  M:tin
Så känner jag också, väl förmedlat!
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Leonina