Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


och alltid ändå

 

I alla tillgjorda skratt var jag alltid sann i dina tårar. Och som dårar på en slak lina kan jag inte veta vem som riskerade mest. Vem satte livet på spel. Vem satte hjärtat i brand. Och var landade vrakdelarna när cirkusen var över.

Jag var en clown för dig. Du stormade seglen i motljus. När månen gick i ny och de dansande paren funnit sin hamn. Hur vinner man ett hjärta åter. Hur brinner ett hjärta åter. Hur, säg mig hur. Längtar ett hjärta åter.

 

I skir klänning över dimmorna i en dunge syns hon som en fägring. I allt är hon. I allt gör hon. I allt finns hon. Och aldrig i din ägo.

Som sammet låter sig fingrar nuddas. Så mjuk var hon.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-06 23:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Träffar djupt i hjärtat..MÄSTERLIGT SKRIFTAT!
2018-08-20

  Nils-Robert
Vacker poesi om brusten kärlek
2018-08-07

  lodjuret/seglare VIP
Ibland kommer där en text som träffar så rätt, som sitter som ett lugn på en bänk i parken, då en själv är ute och löper, måste göra en paus i slitet och sedan igen och igen, som en sliten trasa i upprepat gno...
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP