Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du

Det är aska i ditt hår
Klänningen är i revor
Trasig som du

Doft av nikotin och bensin
Tändstickan i din hand
Glöder som du

Runt oss brinner natten orange
Men ingen annan
Värmer som du




Fri vers av aloc VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-07 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP