Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ingen punkt. Av Rolf Winnerholm. Kommentar skriven 2018 08 07.


Kritik på en text (nr 2000) rick




Liksom nog en tavla
texten bör väl tala
tilltala som skönhets gel
komma annan till del
kunna njutas likt svala.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP