Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förhistoriskt ljud.

det är omöjligt för mig att sova, i mera  3 bra timmar nu hörs  mot Bromma, vi hör ett förhistoriskt ljud som mammutar från Jurassic Park vart tredje minut donar en underjordisk strid. Hundar har reagerat på, billar har också och motorcyklar hör i alt hastighet kollar, och nu är tyst bara den programmerade donar över stor Stockholm gryning…. kl 3, 45 uphörde, Psyko troniska och elektromagnetiska vapen: ... när elektromagnetiska vågor användes för att överföra enkla ljud i människans hjärna.

I detta intervall känner man hur hans hjärna kommer att explodera, kräkningar, ljud i öronen, snedvridning och förstörelse av syn, ...nästan på gränser jag hade det!

Jag dricker mjölk och mirakel det gör jag i en månad nu första gång i mitt vuxna liv, med tanke på kalciu brist. 

Har det oljud att göra med valfråga?

Men det var förfärlig nu ska jag sova,  

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-08-07 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP