Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp det

Släpp det
Bara släpp det
Det som tynger och drar
Och all glädje förtar

Släpp det
Bara släpp det
Det som gräver i din själ
Och all glädje stjäl





Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-07 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP