Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott

Rabatter måste rensas
Det friska skall frodas
Bortom Skylla och Karybdis
Finns det nya
Att riva kostar på
Att bygga nytt kostar
Våndan att våga




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-07 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar