Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från musikvideo till tittare!

Tunga!
Ögon som blinkar lagom snabbt!
En naken kropp, som sveper sig(Dvs från den ena sidan till den andra)
Och en kvinna , rakad, som visar blygdläpparna ovanför en ansiktsspegel, men man ser ändå mest hennes kropp mest!
(Dessa saker skall vara olika videoklipp, som går in i varandra)
Och sedan dessa bilder i snabbversion!
En grå skugga, skapad på dator, som en skugga som sveper, som ett "ande-väsen", skall svepa från ena sidan av skärmen (Storbild alltihopa i en grå eller mörk lokal, där filmduken får vara centreringen)!

Videomusikvideo(Från förr), ett rum med konstgjorda (Vita)sittande människor, deras ansikten riktade mot Videon som är på!





Bunden vers av Mim
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-07 12:15



Bookmark and Share


  SatansSon
blygdläppar är fula.
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Mim