Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera rum och utställningar/projekt!

En hall, kanske fler rum...
Alla ställen ska visa på en liten torftighet, eller enkelhet i sin spartanitet!

(Oh! Vad jag gillar uttrycket; Enkelhet i Spartanitet)

Och i denna enkelhet, med i allafall en skohylla i trä, min hatthylletyp och en vägg med hjärnans ådringar-Mönster, hela väggen ska ha en tapet, med detta mönster, och ovanför hatthyllan ska det vara en skylt som säger "Use what you`ve got!

(Hatthylletyp/- Heleylletyp!- Visa på)

(Och i all enkelhet, visa på enkelhet i olika länder, finns det någon skillnad?)
(På sin spets- Vad är enkelhet? Och med detta flygblad, det ska vara ett grått fotografi, som visar en kvinna, som har hatt, en typ av plommonstop, och krusad blus i svart kavaj, och hon tar tag i hattens framstycke, och blickar ut, framåt ur bilden, som om hon tittar på någonting som finns utanför bilden)




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-07 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim