Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekta rader

Dagböcker
gömda
på hög
dammiga med
trasiga lås

så mycket
hjärta
smärta
tårar
saknad
glädje
lycka
olycka
så många

hemligheter

pinsamt

år efter år
sida upp
sida ner
gulnade blad
blekta rader
jag läser
förundras

och

rodnar

var det där
verkligen jag?




Fri vers av HenrysDotter
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-07 14:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Minns samma tankar när jag läste mina dagböcker.
2018-08-07

  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning! :-)
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter