Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segelblues

Vi går mot en gammal långvågig dyning med horisonten som staffage
"fraas" - "fraas" - "frask"
gör bogen musik av havets rörelser

i kroppen känner vi tyngdlagskrafter
och segelbluesen blir till
"hämta klarinetten!" ber jag min hustru
och så ljuder min munhålas rörbladstoner över vattnet
medan seglen ger farkosten fart av vind




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-07 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP