Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidigt augusti 2018

Molnen - så stora!
Hur räcker himlen till för dem?

Några åsksmällar,
pukslag för den tidiga augusti.

En timmes glest regn
gör ingen översvämning -
men kanske glädjer
         ett grässtrå
        och en törstig geting.

Tomater mognar
Rädisor växer
Kvällar mörknar
Augustikänslor
när framtiden
verkar sakna
plan, karta, kompass.

3-4/8 2018




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-07 20:42



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Bra framställd sensommarkänsla. Men titeln... det är ju bara augusti...
2018-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Snart oktober. Då ska jag jubla.

Snyggt skrivet, t ex detta med pukslagen.
Leve hösten!
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP