Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkemisten


En vis man talade om
hur fort solen klyvs
när vi avslöjar mörkret
genom att utsätta det för ljus
en uråldrig konst om hur
oädla metaller blir till guld




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-07 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu