Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Det som händer händer, en diktsamling om en kroppsdel som interagerar med omgivningen på egna strövtåg


Okänd hand

Det finns en hand
en okänd hand
en väg till annat land
fingertoppar av skir magi
handflata med drömmar i

det finns en hand

ett språk är stumt
av tusen ord hittar jag ej ett

men bara vissheten om handens existens
och därtill satta gräns
är nog

Allt jag behöver vila i
är vetskapen om att vissa saker
bara händer
bara händer




Fri vers (Fri form) av Körsbärs-Helene
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-08 21:03



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Känns lite Karin Boye
2018-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Körsbärs-Helene
Körsbärs-Helene