Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt öde vilar i ett abalone snäckskal

En ensam lilja
Det betyder mina namn.
Black raven. Svart korp.





Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-08-08 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP